title-ccrystal

– mai mult decit caldura! DESIGN –
PRETURI TABLOURI CARBON – CRYSTAL – INFRAROSU

Tip panou

Putere

Marimea camerei

Pret

COH3 (oglinda)

300 W

pt. camere de 0—4 mp, H = 2,5m

300 euro

COH6

600 W

pt. camere de 0—10 mp, H = 2,5m

300 euro

COH8

800 W

pt. camere de 10—14 mp, H = 2,5m

340 euro

COH11

1100 W

pt. camere de 18—24 mp, H = 2,5m

400 euro

La aceste preturi se adauga TVA.
 

Tip panou

COH6

 

 

Tip panou

COH8

 

 

 

Tip panou

COH11

AVANTAJELE TABLOULUI CARBON CRYSTAL

1. economie de pina la 50% la factura de incalzire.
2. 5 ani termen de garantie 
3. peste 30 ani durata de viata
4. efecte benefice sanatatii 
5. design deosebit – posibilitatea alegerii imaginii
6. posibilitate de personalizare la cerere 
7. preturi incredibile 
8. montaj simplu si rapid
9. prevazute cu termostat 
10. fara service, revizii, consumabile

ULTIMA GENERATIE – INCREDIBIL – DOAR 60 GRADE TEMPERATURA LA SUPRAFATA – FARA PERICOL DE ARSURI ACCIDENTALE – DOAR 6 kg GREUTATE !!!

NU E NEVOIE DE NICIO MODIFICARE LA RETEAUA DE CURENT EXISTENTA – NU SUPRASOLICITA RETEAUA – FUNCTIONEAZA LA PRIZA EXISTENTA !!!

TEMPERATURA UNIFORMA PERMANENTA IN TOATA INCAPEREA, REGLABILA LA TERMOSTAT, FARA SA FIE NECESARA PERMANENTA MODIFICARE PE DIVERSE TREPTE DE PUTERE PENTRU A AVEA CONFORT TERMIC !!!

COMENZI – LIVRARI

Procedura de achizitie este urmatoarea:
Intrati la “contact – trimiteti mesaj” si scriceti comanda specificind datele de facturare, adresa de livrare si numarul de telefon la care puteti fi contactat. In cel mult 10 zile lucratoare vi se va duce marfa acasa, plata ramburs la primire. TOATE CHELTUIELILE DE EXPEDIERE SI RAMBURS SINT SUPORTATE DE NOI.

DIFERENTE PANOURI RADIANTE – TABLOUL CARBON – CRYSTAL
1. Panourile radiante pot fi montate atat pe tavan, cat si pe perete – tabloul C-crystal doar pe perete.
2. Panourile sunt din tabla de aluminiu de culoare alba.
3. Panourile SUNJOY au la baza tehnologia revolutionara TURMALINA, tabloul C-crystal are la baza tehnologia Carbon – Crystal.
4. Panourile SUNJOY emit ioni negativi si nanosilver permanent (chiar si atunci cand nu sunt legate la o sursa de curent), iar CORANA PRIMA si tabloul C-crystal au doar functia de incalzire (fara efect terapeutic).
5. Panourile SUNJOY au efect antifum, dezodorizant si antibacterian – tabloul C-crystal si CORANA PRIMA nu au aceste calitati.
6. Panourile SUNJOY si CORANA PRIMA sunt izolate pe partea dorsala, tabloul C-crystal nu.
7. SUNJOY sunt fabricate in Corea de Sud, tabloul C-crystal si CORANA PRIMA in China.
8. SUNJOY are 96-98% randament, CORANA PRIMA si tabloul C-crystal 95-98%.
9. Durata medie de viata: SUNJOY 25 ani, CORANA PRIMA 20 ani, tabloul C-crystal 20 ani !


DIFERENTE PANOURI

Tip panou

Tara de fabricatie

Tehnologie incalzire

Randament

Garantie

Durata medie de viata

Culoare aspect

Posib. Personaliz.

Ioni negativi

Ioni argint

SUNJOY

Korea de sud

Turmalina

96-98%

10 ani

25 de ani

alb sau colorat

doar culoare

permanent

da

TABLOU C-CRYSTAL

China

Carbon Crystal

95-98%

5 ani

30 de ani

tablouri

da

nu

nu

CORANA PRIMA

China

Carbon Crystal

95-98%

5 ani

20 de ani

alb

nu

nu

nu

CORANA PRIMA COLOR

China

Carbon Crystal

95-98%

5 ani

20 de ani

motiv color

da

nu

nu

 

Tip panou

Infrarosu

Efect terapeutic

Montaj

Efect anti igrasie

Efect antipraf

Efect antifum

Efect dezodorizant

Efect antibacterial

SUNJOY

da

foarte puternic

tavan-perete

da

permanent

permanent

permanent

da

TABLOU C-CRYSTAL

da

partial

perete

da

nu

nu

nu

nu

CORANA PRIMA

da

partial

tavan-perete

da

nu

nu

nu

nu

CORANA PRIMA COLOR

da

partial

tavan-perete

da

nu

nu

nu

nu

 
 

CONSUMUL DE CURENT ELECTRIC depinde de aparat, temperatura exterioara, gradul de izolare al incaperii etc.In medie, iarna , un aparat functioneaza efectiv intre 4 si 10 ore in functie de temperatura exterioara si gradul de izolare al incaperii (pentru un grad mediu de izolare, un aparat functioneaza efectiv, in medie 6-7 ore pe zi). In fapt aparatul infrarosu nu face altceva decit sa puna la loc caldura pe care o pierde casa dumneavoastra, cu un randament maxim posibil de transformare a energiei electrice in caldura. Daca o centrala sau un calorifer electric face aceasta compensare cu un randament de 40-45%, aparatul infrarosu face acest lucru cu un randament de 96-98% !!!

De exemplu, daca avem o camera de 16-20 mp (2,5 m inaltime), un singur perete exterior, NU ultimul etaj, mediu izolata termic (geam termopan, dara fara termoizolatie), e nevoie de un aparat H 8 de 800W, vom avea un consum de aprox. 6 KW/zi, adica aprox. 200 KW/luna. Montajul e foarte simplu – poate sa-l faca oricine – inseamna fixarea panoului cu 4 suruburi (in dibluri) pe tavan sau pe perete si introducerea steckerului intr-o priza sau legarea la o doza de curent. Termostatul se pune pe cablul de alimentare ca un intrerupator clasic.

ATENTIUNE !

Recomandarea aparatului a fost facuta pentru camere cu izolatie termica medie (geam termopan, fara polistiren), un singur perete exterior si camerele invecinate incalzite si ele la rindul lor. Daca puneti un astfel de aparat intr-o camera, conform recomandarii noastre, dar camerele invecinate nu sint incalzite, aparatul va fi subdimensionat si nu va putea face fata deoarece va fi suprasolicitat, incalzind in mod indirect (prin peretii comuni) si celelalte camere. In acest caz pierderile camerei vor fi foarte mari, iar aparatul va functiona non – stop si va atinge cu greu o temperatura de 18-20 grade. TREBUIE SA PUNETI APARATUL ADECVAT IN FIECARE CAMERA A CASEI, altfel este ca si cum ati pune un calut sa traga 4 carute !!! Daca totusi doriti sa incalziti doar o camera si restul locuinteti sa ramina neincalzita, in aceasta camera trebuie sa puneti aparat(e) de putere DUBLA decit cea recomandata in tabelele de mai sus !!!

Acelasi lucru se intimpla si in cazul apartamentelor aflate la ultimul etaj. Pierderile prin tavan sint imense si in acest caz necesarul de putere este aproape dublu, iar consumul va fi si el aproape dublu fata de cei ce stau la un etaj intermediar (acest lucru se intimpla indiferent de sistemul de incalzire folosit). Fiecare aparat este prevazut cu propriul termostat – acesta trebuie setat pe o anumita temperatura si lasat sa-si faca treaba. NU TREBUIE SA OPRITI SI SA REPORNITI PANOUL PENTRU CA NU VETI FACE ECONOMIE DE CURENT !!!