DE CE PANOUL SUNJOY IN LOCUL CENTRALEI PE GAZ, CURENT SAU PELETI:

ACUM POTI CUMPARA ANI DE VIATA IN PLUS !!!

EFECTUL TERAPEUTIC AL PANOULUI HELVETIC – SUNJOY

1. Echilibreaza tensiunea arteriala si imbunatateste circulatia sanguina5
2. Intareste sistemul imunitar
3. Ameliorarea durerilor reumatice
4. Eliminarea metalelor grele din organism
5. Usureaza respiratia
6. Atenuarea si uneori chiar eliminarea sforaitului
7. Previne aparitia diverselor boli geriatrice
8. Incetineste fenomenul de imbatrinire.
9. Eliminarea totala a microbilor, virusilor, bacteriilor si acarienilor
10. Prevenirea cancerului
11. Previne aparitia nodulilor limfatici
12. Amelioreaza simptomele menopauzei
13. Vindecarea herpesului Zoster
14. Vindecarea lumbagoului
15. Cea mai buna terapie in vindecarea leucoreei
16. Imbunatateste vederea si previne aparitia unor boli oculare
17. Amelioreaza si ajuta la prevenirea depresiei
18. Imbunatateste somnul si previne insomnia
19. Previne si amelioreaza astmul si un spectru larg de alergii
20. Imbunatateste activitatea si apetitul sexual

Toate aceste efecte terapeutice pot fi dovedite cu teste, analize si experimente realizate in renumite institutii de profil.

Panourile radiante HELVETIC – SUNJOY sint cu functionare semipermanenta – ele isi pastreaza functionarea in scop terapeutic separat de functia de incalzire, chiar si atunci cind nu indeplinesc functia de incalzire a locuintei. In urma studiilor de lunga durata efectuate in cele mai importante institutii de profil din lume s-au constatat EFECTE TERAPEUTICE MIRACULOASE ale acestor adevarate izvoare de sanatate FARA A SE FI CONSTATAT NICIUN FEL DE EFECTE SECUNDARE !.

RADIATIA INFRAROSIE – sint raze cu lungime de unda cuprinsa intre 4 si 14 microni (radiatiile cu lungime de unda mai mare de 500 microni intra in gama microundelor care au efect daunator pentru sanatate). Radiatiile infrarosii pina in 20 microni sint benefice pentru sanatate si sint usor absorbite de corpul uman fiind recunoscute in lumea medicala pentru eficientizarea activitatii fiziologice la nivel celular. Radiatia infrarosie are un rol foarte important in reglarea echilibrului termodinamic al organismelor vii.

Ce sunt IONII NEGATIVI şi care este importanţa lor ?

EMISIA DE IONI NEGATIVI se realizeaza in baza unei tehnologii de ultima ora la baza careia sta un mineral din grupul silicatilor (turmalina) cu proprietati deosebite in ceea ce priveste emisia de ioni negativi. Turmalina este o piatra semipretioasa care are efecte terapeutice extraordinare, dovedite stiintific . IONII NEGATIVI au un rol foarte important in anihilarea radicalilor liberi, efectele resimtite de catre organismul uman fiind foarte importante in ceea ce priveste intirzierea aparitiei efectelor imbatrinirii, o imbunatatire substantiala a tonusului psihic si o intarire substantiala a sistemului imunitar.
V-ati intrebat vreodata care este motivul pentru care este recomandabil sa ne aflam cat mai des afara, in aer curat? Ori de ce simpla deschidere a ferestrei nu este suficienta? Deoarece, in atmosfera, si mai ales la munte, sunt prezente asa-numitele “VITAMINE ALE AERULUI”, care lispesc din locuintele noastre. Aceste “vitamine” nu sunt altceva decat aeroioni negativi, lipsiti de gust si miros, cu efecte binefacatoare asupra organismului.
Aceasta adevarata “uzina de vitamine”, pe langa improspatarea aerului din casele noastre, are un rol important in profilaxia si tratamentul unor afectiuni si boli. Ionii sunt particule încărcate electric , rezultaţi ca urmare a acţiunii unei cantităţi suficiente de energie aupra unor molecule ca O2 , CO2 , H2O , astfel incât acestea pierd sau câştigă un electron. Electronul liber se cuplează cu o moleculă alăturată care se transformă în ion negativ.
Molecula originală din care a plecat electronul devine acum ion pozitiv cu un rol daunator pentru sanatatea omului deoarece acesta interferează cu particule de praf şi alte elemente nocive din atmosferă formând particule mai mari.
Particulele încărcate negativ au o durată mică de existenţă , fiind în schimb deosebit de mobile. In natură ionii se formează într-o multitudine de moduri. In general sunt generaţi de razele cosmice , razele ultaviolete , fricţiunea curenţilor de aer , căderile de apă şi plantele.
Ca exemplu putem da acele de brad şi ferigile care emit cantitai relativ mari de ioni negativi.
Unii specialişti din domeniu ( Fred Soyka , Bruce Rosenberg) susţin că datorită influenţei solare şi lunare asupra suprafeţei pământului şi apei , aerul este forţat să iasă din pământ respectiv ionii pozitivi ,( deoarece pământul are o încărcare global negativă ) aşa-numita respiraţie „toxică” ( cu ioni pozitivi).
In mod uzual doar o cantitate infinitezimală din atomii din atmosferă sunt ionizaţi.
In mod normal ionii pozitivi şi negativi sunt ca număr de valori sensibili egale , cu o mică marjă în plus pentru ionii pozitivi. Totuşi în unele regiuni ( malul mării , cascade de apă) unde apa se află intr-o continuă mişcare proporţia se schimbă devenind 2000 ioni negativi faţă de 1000 ioni pozitivi pe cm3.
S-a constatat ca acest raport este de departe cel mai benefic pentru fiinţa umană.La polul opus s-a constatat ca furtunile din deşertturi sau alţi curenţi de aer cald modifica numarul de ioni din atmosferă până la un raport de 33/1 în favoarea ionilor pozitivi. Ca exemple: Sharan în Israel, Foehn în Alpi, Sirode, Sino, Mistral, Bora, Yoni
Oriunde în lume efectul lor asupra fiinţelor umane este unul deosebit de nociv.
Totuşi cel mai nociv sistem , din punct de vedere al încărcării cu ioni pozitivi rămân marile aglomerări urbane şi industriale. Gazele de eşapament, smogul industrial, reziduurile de anvelope, fumul de ţigară, cenuşa , toate distrug ionii negativi fie neutralizându-i, fie încărcându-i chiar pozitiv.
În interiorul blocurilor moderne cu pereţii de ciment şi fier se formează adevărate cuşti Faraday electromagnetice, care absorb sarcinile negative, lucru făcut şi de surse de apă, de aer condiţionat, cuptoare cu microunde.
Sarcina electrostatică pozitivă a produselor din materiale plastice omniprezente completează acest tablou sumbru pentru ionii negativi care nu depăşesc 100/cmc în orice încăpere faţă de valoarea uzuală de 1000 sau benefică de 2000.
Conform teoriei unuia dintre pionierii studiului acţiunii ionilor, Vasiliev, ionii negativi acţionează asupra terminaţiilor nervoase din plămâni modificând starea sistemului nervos central şi de acolo asupra organelor periferice.
Doctorul Albert Kruger a descoperit că ionii negativi măresc rata vitezei de oxidare a serotoninei din sânge . Pe de altă parte el a observat că ionii pozitivi încetinesc viteza de baleiere a cililor din esofag de la 900 la 600 cicluri pe minut, diminuând mobilitatea mucoasei, scăzând astfel rezistenţa la factorii patogeni din aer.
Ionii pozitivi favorizează vasoconstricţia şi măresc ritmul respiraţiei.Ionii negativi reduc nevroza şi anxietatea , măresc apetitul şi setea, cresc stimulii sexuali.
În urma unui experiment cu generatoare de ioni negativi într-o grădiniţă s-a constatat că a crescut puterea de concentrare a tuturor copiilor, cei hiperactivi au devenit mai calmi, iar senzaţia de oboseală s-a diminuat în cazul tuturor subiecţilor, ionii negativi din creier mărindu-le totodată amplitudinea ceea ce conduce la o putere de concentrare sporită. De asemenea aceştia favorizează din lobul occipital în cel parietal, temporal, ajutând în propagarea undelor cele din urmă în lobul frontal , într-o distribuţie uniformă, generând o stare de calm.
Din punct de vedere fizic se ameliorează alergiile , sinuzitele, astmul bronşic, migrena, arsurile şi durerile postoperatorii.
Este cunoscut ca este mult mai usor sa preintampinam boala decat s-o tratam. Numai ca in zilele noastre e foarte greu, data fiind poluarea care ne inconjoara, sa respiram aer curat in orase. Ca sa putem face acest lucru, e necesara o excursie la munte ori la mare, lucru care nu esre intotdeauna la indemana din cauza costurilor sau a lipsei de timp liber.
Si totusi trebuie sa respiram tot timpul aer curat si neviciat, nu doar cateva zile pa an. Care ar fi solutia? Tocmai acest aparat minune. Nu numai ca puteti aduce in casele dvs. sau la locurile de munca prospetimea si puritatea aerului montan, dar acum va e la indemana sa beneficiati si de proprietatile curative ale panoului radiant HELVETIC – SUNJOY. S-a constatat ca in urma folosirii sale se mareste capacitatea de munca fizica si intelectuala cu aprox. 15-20%.
Totodata aparatul are un rol de neutralizare a ionilor pozitivi ce sunt emanati de catre aparatele electrice (computere, televizoare, radiouri, etc).
Scaderea concentratiei de praf, a alergenilor si microbilor de 8-10 ori, precum si reducerea de 10-20 ori a rodonului ( element radioactiv eliminat de sol si de constructie), reprezinta un alt atu in favoarea utilizarii sale. In ceea ce priveste efectele benefice asupra anumitor boli va prezentam pe scurt cateva in ele:

Boli ale sistemului cardiovascular: In tromboflebita, hipertonie, hipotonie, stenocardie, neuroza inimii, dereglari neinsemnate ale circulatiei sanguine intracraniene – posedand o actiune anticoagulanta aeroionii negativi imbunatatesc circulatia sangelui. Drept rezultat se franeaza formarea depunerilor de colesterol pe peretii vaselor sanguine si se normalizeaza tensiunea arteriala.

Bolile sistemului respirator:
In infectiile respiratorii acute, bronsite cronice, bronhopneumonii, tuberculoza de gradul unu – se stabileste stratul de protectie a alveolelor plamanilor (surfoctant), protejand alveolelor de inflamatie, hematoame, distructii inflamatorii si embolii. Plamanii se indreapta si se maresc in volum.

Bolile schimbului de substante:
In alergii, urticarie, dermatite si alte tipuri de reactii alergice se micsoreaza concentratia alergenilor si prafului, devin mai rare si mai usoare crizele de alergii, dispar si se micsoreaza urticaria si dermatitele.

Bolile de piele:
Eczeme, plagi, ulceratii, se micsoreaza intensitatea durerii si infectarea microbiana a plagilor, se intensifica perioada de convalescenta.

Bolile sistemului gastro-intestinal:
Gastroduodenita cronica, ulcer gastro-duodenal, in deschineziile cailor biliare terapia cu ioni anihileaza urmarile stresului normalizand activiatea celulelor secretorii ale stomacului, se micsoreaza durerile, dispar dereglarile dispeptice, se intensifica regenerarea mucoasei tractului intestinal.

Boli ale sistemului endocrin:
In dereglarea ciclului menstrual, in caz de hipolactatie, dereglari sexuale se imbunatateste alimentatia cu sange a organelor bazinului mic si a glandelor cu secretie interna. Se normalizeaza ciclul, se maresc lactatia si activitatea sexuala.

Bolile sistemului nervos:
In cazul stresului, oboselii cronice, neurozelor, neuralgiilor, durerilor fantoma terapia aeroionica are actiune antistresanta pe baza normalizarii schimbului ionilor de calciu in celule.

Bolile ochilor sint de asemenea ameliorate:
In cheratite, blefarite, cheratoconjunctivite, glaucom, cataracta, se micsoreaza durerile, fotofobia, se incetineste dezvoltarea glaucomului si cataractei. Principiul de lucru:
In panoul radiant Helvetic, fluxul aeroionic se formeaza cu ajutorul descarcarii incetinite, avand ca efect saturarea incaperii cu aeroioni negativi, care, inspirati fiind, isi cedeaza incarcatura electrica hematiilor din sange, iar acestea celulelor din organism normalizand astfel schimbul de substante. Utilizare
Incaperi de locuit, birouri, institutii de invatamant si sportive, institutii medicale si profilactorii, restaurante, piscine, scoli, gradinite, birouri, magazine, hale, biserici, hoteluri, ateliere, incaperi cu praf de hartie, ciment, elemente radioactive

TEHNOLOGIA NANOSILVER

Consta in acoperirea cu un strat coloidal de argint a sistemului generator de infrarosii. Samsung a dezvoltat aceasta tehnologie pentru ca este o metoda sigura si sanatoasa de igienizare si dezinfectie a aerului ce intra in contact cu alimentele si pielea. Aceasta tehnologie aplicata la panourile radiante face ca microbii, bacteriile si virusii din incaperi sa fie eliminati inainte de a avea posibilitatea sa ajunga in organismul nostru, majoritatea agentilor patogeni fiind eliminati dupa mai putin de 5 minute de functionare a aparatului ! Pe linga acest rol dezinfectant, panourile Sunjoy elimina aproape instantaneu fumul din incaperi si mirosurile neplacute.

Tehnologia nanosilver combinata cu emisia de ioni negativi pe baza de turmalina si radiatie infrarosu este unica in lume fiind o inventie Samsung pusa la dispozitia Energy Korea, producatorul panourilor SUNJOY – HELVETIC.

CERTIFICAT – TEST EMISIE IONI NEGATIV

anion-test-record_100x100_p1