DE CE PANOUL SUNJOY IN LOCUL CENTRALEI PE GAZ, CURENT SAU PELETI:

 

De la Paul

Locuiesc intr-o casa veche, in care incalzeam cu sobe de teracota si nu era prea grozav: temperatura nu era constanta – trebuia mereu sa pornim, sa oprim gazul, pericolul permanent de explozie sau de asfixiere. Plus diferenta mare de temperatura intre nivelul solului si tavan: pe jos erau 15 grade, iar la tavan 25 grade. De 2 ani sintem parintii unei fetite. Fetita racea foarte des, aproape luna si viroza – probabil din cauza frigului de la nivelul solului. Ne-am gindit la sistemul de incalzire in pardoseala, dar ne ingrozea gindul santierului si a mizeriei plus pericolul reprezentat de praful pus in miscare permanent de catre incalzirea in pardoseala – nu vroiam sa scapam de viroze si sa dam de alergii, astm si alte probleme. Norocul a facut ca specialistii de la Corana ne-au vorbit despre un sistem de incalzire nou – panourile radiante. Avind mare incredere in aceasta firma, am decis sa montam panouri radiante cu toate ca nu prea ne venea sa credeam tot ceea ce spuneau ei, dar ne-au promis ca daca nu sintem multumiti le returnam si ne dau banii inapoi. Ne-am spus ca nu riscam nimic in acest caz si am fost de acord. Imediat ce am montat panourile, am setat termostatul la 22 grade si am luat temperatura la nivelul pardoselii: 21 grade – incredibil ! De aproape un an nu am mai avut probleme cu virozele fetitei. Tot ceea ce au spus s-a adeverit – e cu adevarat un sistem de incalzire miraculos.

De la Nelu

Sunt mai mult decat multumit de calitatile panourilor radiante Dr. Kocher pe care le-am cumparat. I-am facut chiar reclama printre colegi si cunoscuti si cred ca o sa mai aveti comenzi cat de curand. Pe mine m-ati convins: la un moment dat m-am gandit sa deschid un magazin cu produsele dvs.

De la Corina – Oradea

SALUTARE! MA BUCUR CA MA POT NUMARA PRINTRE FERICITI UTILIZATORI AI PANOURILOR COMERCIALIZATE DE FIRMA DVS.SUNT ADEVARATE COMORI! NICI IN CELE MAI FRUMOASE VISE NU INDRAZNEAM SA CRED CA VA VENI CLIPA SA AM CALDURA SUFICIENTA IN CASA. EU SUNT MAI FRIGUROASA SI MA IMBRAC FOARTE GROS, TOAMNA SI IARNA ERAU UN COSMAR PENTRU MINE. IN IARNA LUI 2015 AM AVUT CALDURA IN APARTAMENT CAT AM DORIT, AM STAT PENTRU PRIMA DATA IARNA IMBRACATA IN PIJAMA. INAINTE DE A MONTA PANOURILE NU AM STIUT CUM ESTE SA IMBRACI PIJAMAUA IARNA: IN DORMITOR NU AVEAM MAI MULT DE 10 GRADE SI IN SUFRAGERIE 17. IMI PARE RAU CA SUNT MULTI OAMENI CARE SUNT FOARTE RETICENTI LA NOU! INCA O DATA VA MULTUMESC CA EXISTATI. CORINA DIN ORADEA

De la Mariana – Oradea

Am peste 60 de ani si am avut probleme cu circulatia periferica dintotdeauna – mereu aveam picioarele reci, fie vara fie iarna. Acum 1 an o vecina de scara si-a pus panouri radiante de la Corana. Si-a dat repartitoarele pe zero, nu mai platea nimic la CET si se incalzea cu panourile radiante. Nu-i venea sa creada ca plateste mai putin decit platea inainte la CET. Am zis ca merita sa fac si eu acelasi lucru (intre timp aproape toti vecinii au adoptat metoda!). Am pus intai numai in dormitor pentru ca nu aveam bani pentru toata casa. NU MI-A VENIT SA CRED. Dupa 10 minute de la montare, nu mai imi simteam picioarele reci atunci cind stateam in dormitor ! Ulterior am constatat ca si tensiunea care era in medie 15-16, devenise 14-15. In 6 luni am reusit sa-mi pun in toata casa si acuma sint fericita ca am dat peste aceasta solutie. Daca ma mai gindesc ca pentru cei legati la CET factura de incalzire va urca la 7-8 milioane, iar eu nu voi plati mai mult de 3, inseamna ca in citiva ani ies cu ele pe gratis.

De la Zoli – Alesd

In ideea de a micsora cit mai mult cheltuielile de incalzire, in urma cu vreo 5 ani mi-am dotat casa cu o centrala pe lemne. A fost interesant la inceput… apoi am inceput sa ma cam satur … taiam lemne, bagam pe foc… rustic… eram sclavul centralei. Mereu grija focului, taiatul lemnelor, spre dimineata scadea temperatura in camere sub 18 grade daca nu ma trezeam sa bag lemne pe foc pe la 2 noaptea… Apoi fumul, cenusa, curatatul… devenisem un fochist, hornar, taietor de lemne! Toate au culminat acum 2 ani cind am plecat de Revelion si cind am venit acasa dupa 3-4 zile, casa era inghetata, tevile de apa crapate din cauza ca temperatura in casa scazuse sub zero grade. A fost picatura care a umplut paharul – am decis sa renunt imediat la centrala pe lemne si sa-mi pun panouri Sunjoy. Am trecut deja 2 ierni si nu-mi vine sa cred ce diferenta uriasa. De cand avem panourile, am scapat de toate problemele cu centrala, am avut surpriza sa constat ca ies mai ieftin decit cu lemnele si nu ne-a mai intrat doctorul in casa.

De la Sorin

La noi in casa era umezeala foarte mare si igrasie. Am auzit de panouri de la niste prieteni care si-au montat acum cateva luni. Am cautat pe net si cind am vazut efectele terapeutice m-am gindit ca poate imi ajuta baietii de 6 si 8 ani bolnavi de astm, cine stie! Asa a fost! Sa le dea Dumnezeu sanatate celor de la Corana Proiect – mi-au scapat copiii de chin.